Selecteer een pagina

Over ons

Over ons

ZVZ zet zich 24/7 in om de kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid te bevorderen binnen zorgorganisaties. Wij zijn er voor de langdurige, tijdelijke en acute bezettingsproblemen.

ZVZ is gespecialiseerd in het leveren van professionals in de zorg, welzijn en de overheid. Onze professionals zetten zich dagelijks in voor kwaliteit en continuïteit waarbij duurzaamheid, vertrouwen en ontwikkeling centraal staat.

ZVZ professionals

Missie en visie

De missie en visie van onze organisatie zijn gedestilleerd uit de kernwaarden die wij als organisatie belangrijk vinden en nastreven. De kernwaarden die van belang zijn voor ons zijn: kwaliteit, continuïteit, juiste match en duurzaamheid. Deze kernwaarden dragen wij uit naar zowel ZZP’ers als opdrachtgevers.

Missie

Wij werken samen met onze partners om de kwaliteit van zorg op een duurzame manier te borgen. Onze missie is om de beste match te bieden tussen ZZP’ers en opdrachtgevers. Hoe beter de match is hoe meer kwaliteit en continuïteit. Wij zijn gespecialiseerd in de zorg, welzijn en overheid

Visie

Onze visie is gericht op het bouwen van duurzame relaties met ZZP’ers en opdrachtgevers, waarbij we ook aandacht hebben voor kostenreductie.

Een aantal van onze samenwerkingspartners

Siza
ggnet
D3
coa.nl
coa.nl
zorgvoor-jou
bureauaanz
www.bendy.nl

Wij zijn actief binnen de volgende werkvelden:

Zorg

Welzijn

Overheid

Keurmerken en certificeringen

www.skjeugd.nl
https://www.nbbu.nl/nl/onze-leden/zvz-professionals-bv
www.s-bb.nl